ووکامرس
آخرین محصولات
نمایش آخرین محصولات بر اساس برگه ساز
بولت
رول بولت یکی از لوازم پرمصرف در اتصال دادن اجسام مختلف به بتن و مصالح مشابه است. رول بولت یا انکر بولت به دلیل شکل ساختاری و نحوه نصب، سبب ایجاد اتصال بسیار محکم و مقاومی بین اجسام و سازه های مختلف نظیر ستون ها یا دستگاه های صنعتی به بتن، آجر یا سنگ میشود.
از لحاظ ظاهری رول بولت دارای قسمت های پیچیده ای نیست. در واقع این ابزار از یک پیچ با دو سر متفاوت – که یک سر آن مخروطی شکل است – و یک محفظه استوانهای فلزی چاکدار به همراه واشر تشکیل شده است. علاوه بر این یک مهره نیز برای محکم کردن رول بولت درون بستر در نظر گرفته شده است. جنس کل مواد استفاده شده در رول بولت معمولا از نوع فولاد میباشد. دلیل این انتخاب مقاومت بالایی است که رول بولت باید داشته باشد.
پروفیل ساختمانی
پروفیلهای فولادی ساختمانی اصطلاحاً به پروفیلهایی گفته میشود که مقطع آنها به صورت مربع یا مستطیل بوده و ابعاد مختلفی دارند. ابعاد این پروفیلها معمولاً از ۲ سانتیمتر تا ۲۰ سانتیمتر است و ضخامت آنها بسته به ابعاد بین ۱ تا ۶ میلیمتر است. نوع دیگری از پروفیلها که در ساخت درب و پنجره کاربرد دارند مقاطع متفاوتی داشته و دارای لبههایی است که این لبهها با توجه به ساختار لازم برای دربها و پنجرهها ایجاد شدهاند. به همین جهت در اصطلاح رایج بیشتر پروفیلهایی که برای ساخت درب و پنجره کاربرد دارند به عنوان پروفیل شناخته میشوند.
پروفیل سفارشی
انواع پروفیل و قوطی بر خلاف ظاهر سادهای که دارند بخش زیادی از هزینه ساخت سازه را به خود اختصاص میدهند؛ به همین دلیل تغییرات قیمت پروفیل و قوطی تاثیر زیادی بر بازارهای موازی از جمله مسکن و خودروسازی خواهد داشت. برای بهینهسازی هزینه اجرای سازه، انتخاب پروفیل مناسب یکی از مهمترین فاکتورها در نظر گرفته میشود.
از جمله مصارف پروفیل میتوان به استفاده آن در ساختمان سازی، چهارچوبها، نردههای فلزی، درب و پنجره اشاره کرد.
برخی از کارخانههایی که قوطی آهن تولید میکنند عبارتند از:
جهان، یاران، صابری، تهران شرق، هیربد ، بهفلز سپاهان، میلاد یزد، صدرا، نیکان و پروفیل ساوه.
همان طور که میدانید پروفیل از ورق تولید میشود، بنابراین نرخ پروفیل آهن تحت تاثیر تغییرات قیمت ورق قرار دارد و با تغییر قیمت ورق نوساناتی در قیمت روز پروفیل شاهد خواهیم بود.
پروفیل صنعتی
پروفیل صنعتی فلزانی هستند که از مواد مختلفی ساخته می شوند و در موارد ساختمانی و صنعتی کاربرد دارند. پروفیل های صنعتی جزو دسته پروفیل های مرکب بوده بنابراین از ترکیب پروفیل گرم و سرد به وجود می آید. این پروفیل ها دارای شکل های متنوعی هستند که بر اساس آن در ساخت قطعه خاصی استفاده می شوند.
از مهم ترین مزایای پروفیل صنعتی می توان به وزن کم، استقامت بالا و عدم فرسودگی حتی با گذشت زمان و قرار گرفتن در کنار آب اشاره کرد.
پروفیل های صنعتی بسیار پرکاربرد می باشد. از پروفیل های مربع و مستطیل در مقاطع کوچک به عنوان نرده فلزی برای در و پنجره و اطراف دیوار کارخانجات و اطراف راه پله استفاده می شوند. در مقاطع بزرگتر که به آن ها ستونی نیز می گویند، در ساختمان سازی و صنعت مانند ساخت اسکلت فلزی ساختمان و ستون و ساخت شاسی نفت کش و تریلرها کاربرد دارند.
پروفیل گالوانیزه
گالوانیزه کردن یک پروفیل، به معنای اضافه کردن یک لایه پوشش از فلز روی به روی سطح آن است که این کار باعث جلوگیری از زنگ زدن پروفیل در هوای مرطوب میشود. این نوع پروفیل به دلیل ظاهر مناسب و استفاده از درپوشهای پلاستیکی، جهت استفاده در محیطهای بیرونی و نواحی با رطوبت بالا و همچنین فضاهای باز مانند پارکینگ که در معرض دید عموم است کاربرد دارد.
- در ساپورت های تاسیساتی جهت مهار کانال
- سینی کابل
- انواع لوله
- جهت مهار برخی قطعات خاص در سازه های ساختمانی
- استفاده از پروفیل گالوانیزه در ساخت در و پنچره
- استفاده از آن در محیط های بیرونی و در نواحی با رطوبت بالا امکان پذیر است
تسمه ST52
تسمه ST52 از تسمه های ساختاری و زیربنایی است که در بخش های وسیعی از صنایع مختلف به کار گرفته می شود.
تسمه ST52 با دارا بودن مقادیر قابل توجه از عناصر سیلیسیم و منگنز نسبت به تسمه های ST37 و ST44 از خواص مقاومت در برابر پیچش و خمش، تحمل وزن و خاصیت ارتجاعی بیشتری برخوردار است.
از تسمه ST52 برای ساخت ریل، شاسی ماشین آلات سنگین ، دیواره قطعات صنعتی و موارد مشابه استفاده می شود.
جهت آگاهی از قیمت ها و مشاوره تخصصی در زمینه فولادهای آلیاژی با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.
شرکت فولاد سخت تمام سعی خود را به کار گرفته است تا بیشترین مساعدت را جهت بهترین انتخاب مشتریان و همکاران عزیز ارائه دهد.
تسمه فابریک
تسمه فابریک
تسمه فابریک یکی از تسمه های فولادی است که کاربرد زیادی در صنعت و ساختمان دارد. برای تولید این تسمه شمش های فولادی را ریخته گری می کنند و سپس در دماهای بالا چند مرحله نورد می کنند و آن قدر این مراحل را تکرار می کنند تا تسمه به ضخامت مورد نظر برسد.
کاربردهای تسمه فابریک
از تسمهفابریک استفاده های زیادی در جاهای مختلف می شود که به چند مورد از آن ها اشاره می کنیم:
- استفاده در صنایع بسته بندی
- استفاده در ساخت انواع تیرچه های فولادی
- در ساختمان سازی
- در ساخت تیرآهن هایی که به روش جوشکاری لیزری تولید می شوند
تسمه ماشین کاری
تسمه ماشینکاری قطعاتی بریده شده و یکدست شده از ورق به صورت باریکه هایی با عرض و جنس متفاوت هستند که لبه های تیز آن توسط ابزار و ماشین آلات گرد شدهاند. تسمه ها باتوجه به روش تولیدشان در انواع تسمه نوردی و تسمه ماشینکاری دسته بندی میشوند.
تسمه های ماشین کاری به طور ثابت دارای ۶ متر طول با لبه های صاف هستند و به موجب فرآیند ساخت؛ نسبت به نوع نوردی آن گران تر و با کیفیت تر هستند.
کاربرد تسمه ماشینکاری :
- ساخت سازه های فلزی مانند گاردیل
- کشتی سازی
- اتومبیل سازی
- کابل تلفن و برق
- بسته بندی بارهای سنگین
- در صنعت درب و پنجره به منظورپرکردن فضای خالی و یکدست کردن سطوح
- ساخت بادبند و اتصالات آن